Skocz do zawartości

e38 750i Nie odpala problem z rozrusznikiem lun bendix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bmw e38 750i nie odpala po przekreceniu kluczyka zero reakcji tak jak by bendix nie zaskakiwal podobny problem jak tutaj

viewtopic.php?f=75&t=201440

tylko ze ja juz mialem pare razy taka sytuacje ze nie chcial odpalic popchnolem ja na biegu podpiolem kable z do akumulatora i zalapala po 2 dniach problem sie pojawil tylko ze juz teraz nic nie pomaga wczesniej byly tez takie sytuacje ze musialem przekrecic kluczyk z 10 razy zeby zalapal konbtrolki wszystko sie swieci normalnie po przekrecaniu zero reakcji zadnego dzwieku nic nie wiem teraz czy wymienic rozrusznik czy bendix pomozcie

Opublikowano
nie wiem czy to moglo by byc tez od swiec bo chyba sa do wymiany co o tym myslicie pomozcie bo bunia stoji daleko od domu i nie wiem co z nia zrobic ;D
Opublikowano
ogolnie to juz kupilem ten rozrusznik tylko ze nie wiem czy dam rade go sam wymienic teraz podobniesz wystarczy odkrecic prawe kolo i nadkole podniesc na lewarku i bedzie dostep do tego dam rade to tak zrobic ?