Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Więc dzisiaj byłem na diagnostyce w wyżej wymienionym warsztacie przez guziora2, poczytałem trochę na rożnych forach i sporo ludzi zachwalało i poleciło więc można spróbować. Błędów wyskoczyło około 8 ale żaden błąd nie wyskoczył z DPF Jak ktoś wspomniał wyżej ten model go nie ma w tym roczniku :) Błędy odnośni podciśnienia dokładnie mówiąc doładowania wyskoczyły. po usunięciu błędów i jeździe próbnej komputer ponownie podłączony. Na obrotach wolnych jak i wysokich na wykresie wskazywało zbyt niskie podciśnienie a właściwie nie mal że jego brak na jeździe próbnej też to było odczuć. Jak już wcześniej pisałem spadkiem obrotów i niska moc. Termin zaklepany za tydzień więc się okaże co ją boli mam nadzieje że nie będzie za dużo ceregieli z tym a SIÓDEMKA poleci jak trzeba.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam panowie i panie wiec dzisiaj odebrałem swoje BMW z warsztatu no i gra auto zwija się jak trzeba ! :) Wymienione zostało Przepływomierz, Czujnik podciśnienia turbiny no i wszystkie wężyki podciśnienia. No trzeba przyznać że Warsztat w Poznaniu DK BMW Dawida spisał się. No i co najważniejsze samochód w 24H już był do odbioru kontakt też super więc mogę polecić. Najważniejsze że jazda teraz to przyjemność. Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc guzior2 tobie w szczególności :) jeśli mogę w czymś pomóc odpowiedzieć na jakieś pytania śmiało dawajcie POZDRAWIAM !