Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,zalozylem lampy bixenon LCI lecz z paskiem ledowym nad ringami od wersji 1M,frm zmienilem na frm2 dodalem do VO $522,lecz xenon nadal miga po odpaleniu. Prosba moja czy moglby ktos wyslac mi na maila plik FSW_PSW.TRC z frm2 z xenonem poliftowym. Dodam iz ringi swieca bez zarzutow oraz przeslona sie otwiera wlaczajac dlugie. Moj mail to [email protected] . Pozdrawiam Wszystkich.

Damian3619

Ze wzgledu iz nie ma zadnej stronki poswieconej Polskim wielbicielom BMW w UK. Zapraszam na profil facebooka Bmw anglia.

GG 43888118

Opublikowano
Ja raczej nie,ale ten co mi kodowal ten frm do auta to napewno . Zadna sztuka dodac string $522 do VO,lecz jak cos bylo skopane wczesniej to i po dodaniu stringu nie beda dzialaly jak powinny. Tak czy inaczej dojde co jest nie tak ,a jak nie to zakupie nowy FRM ;)

Damian3619

Ze wzgledu iz nie ma zadnej stronki poswieconej Polskim wielbicielom BMW w UK. Zapraszam na profil facebooka Bmw anglia.

GG 43888118

Opublikowano
Troche mi to zajelo ,lecz zaczely swiecic jak trzeba. Co zrobilem? Wpierw dodalem od nowa $522 do VO,nastepnie przekodowalem pustym plikiem .MAN i w tym momencie zaczely swiecic xenony ,lecz bez ringow tylnych stopow i z palacymi sie swiatlami dolnymi jako DRL-e oraz kupa bledow,nastepnie wszystko poustawialem do wczesniejszych ustawien i smigaja az milo.Jesli ktos bedzie mial podobny problem sluze pomoca. Pozdrawiam

Damian3619

GG 43888118