Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Było już wiele takich postów, ale jakoś nie mogę uporać się z problemem wycieraczek. Chodzi o to, że wycieraczki działają tylko na najszybszym biegu a spryskiwacze w ogóle. Cała instalacja została sprawdzona, wszystkie kable, styki, bezpieczniki, silniczki i niczego nie znalazłem. Postanowiłem zamówić moduł komfortu oczywiście o takich samych numerach i po wpięciu nadal to samo. Gdzie szukać przyczyny? Chyba, że pech i dostałem moduł uszkodzony tak jak poprzedni. pozdrawiam
Opublikowano
Najprędzej to zamienić sie z kimś u kogo wszystko jest ok. Kupowanie w ciemno nie wiedząc czy to napewno ta część jest wadliwa to porażka. Sam kiedyś poległem walcząc z brakiem kontrolek i myślałem że padł LCM i kupiłem drugi. Nie dość że drugi jest do kitu to i tak winą nie był LCM...
Opublikowano
No tak by było najlepiej ale moduł modułowi nie równy i różnie są skalibrowane. Z drugiej jednak strony każdy pewnie ma tak samo ustawione wycieraczki oraz spryskiwacz. Sprawdzę ale może ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?