Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam problem ten pojawił się już 2 razy za pierwszym razem jadąc w trasie wyskoczyła choinka błędów na desce servotronic, abs, skrzynia w trybie awaryjnym zjechałem wyłączyłem auto za chwilę włączyłem wszystko ok kontynuowałem trasę auto jechało bez najmniejszych problemów jak zawsze, pomyślałem komputer zwariował reset pomógł :D przez parę tygodni nic się nie działo aż tu nagle parę dni temu postanowiłem pojechać do rodziny 200km dojechałem bez żadnych problemów wróciłem też auto normalnie jechało pod domem na stacji postanowiłem zatankować bo miałem paliwa krótko przed rezerwą zgasiłem silnik zatankowałem zapłaciłem wsiadam do auta przekręcam kluczyk włączam zapłon a tu nagle błąd ABS a za chwilę skrzynia w trybie awaryjnym odpaliłem odjechałem od dystrybutora zgasiłem silnik i zapłon przekręcam na nowo wszystko ok zajechałem pod dom te kilkaset metrów pracowało wszystko ok na drugi dzień po pracy przekręcam kluczyk i znowu abs, skrzynia i jeden nowy błąd pompa paliwa. Samo wyłączanie zapłonu nic nie dawało uruchomiłem silnik zgasiłem i już do teraz jest wszystko OK. Odczytałem całą masę błędów przez INPE czy ktoś jest w stanie powiedzieć co boli moje autko ? Dla mnie jest to bardzo dziwne auto mam od dłuższego czasu i nigdy nie sprawiało żadnych problemów, aż do teraz :cry:

Oto błędy które odczytała INPA

http://obrazki.elektroda.pl/7684906700_1361924087_thumb.jpg

Pozdrawiam Damian