Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A z czego masz ten opis ???

Jak wchodze w komputer i tam mamy opisane te wszystkie wymiany kiedy co klocki zawieszenie itd ;) a nazywa sie to po niemiecku :

Service-Bedarf :)

Opublikowano

No to sorry....nikt tego ci nie zinterpretuje pewnie niestety :mrgreen: :mrgreen:

Tutaj tylko Inpa albo DIS :mrgreen: :mrgreen:

Abgasprufung- test spalin

Fahrzeugprüfung- test auta

Wg mnie to nie są błędy :nienie: :nienie:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
No to sorry....nikt tego ci nie zinterpretuje pewnie niestety :mrgreen: :mrgreen:

Tutaj tylko Inpa albo DIS :mrgreen: :mrgreen:

Abgasprufung- test spalin

Fahrzeugprüfung- test auta

Wg mnie to nie są błędy :nienie: :nienie:

no wlasnie o to chodzilo :D

ale mam jechac na jakas kontrole ? Czy skasowac albo olac te kontrolki ;)?

Opublikowano

Nie mam pojęcia kolego....zobacz czy skasujesz :mrgreen:

Na kontrolę to napewno nie .Tak jak pisałem to jakiś test ale z tymi uniwersalnymi kompami to loteria co tam pokazują.Sprawdź sobie czymś dedykowanym do BMW

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Nie mam pojęcia kolego....zobacz czy skasujesz :mrgreen:

Na kontrolę to napewno nie .Tak jak pisałem to jakiś test ale z tymi uniwersalnymi kompami to loteria co tam pokazują.Sprawdź sobie czymś dedykowanym do BMW

okej dzieki ;)

Opublikowano
A z czego masz ten opis ???

Jak wchodze w komputer i tam mamy opisane te wszystkie wymiany kiedy co klocki zawieszenie itd ;) a nazywa sie to po niemiecku :

Service-Bedarf :)

witam

koledze chyba chodzi o wymagania serwisowe w menu I-Drive, aczkolwiek nie mam pod ręką auta żeby sprawdzić czy po niemiecku akurat tak to brzmi,

jeśli tak to można to skasować guzikiem od kasowania przebiegu dziennego lub też w samym I-Drive