Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nie mały problem z rozkodowanym szyberdachem w swojej E60.Programowałem używany moduł LM2 a dokładałem dokładałem navi CIC-a w swojej e60,i wysypały mi się ustawienia odnośnie szyberdachu,elektryczna kierownica(już uruchomiłem),oraz oświetlenie kabiny(którę nie gaśnie-nie wiem gdzie to kodować ).Myśle że przez ten moduł lm2 bo był z E61 i złapało ustawienia właśnie z E61.Ręcznie dopisałem e60 ale źle zczytałem NCS-em i wywala mi teraz non stop błąd:

SLIDING SUNROOF ANTI-TRAP FUNCTION!

.Próbowałem aktywować ręcznie szyberdach,ale i tak zmienia po tym na "nicht aktiv"

Może ktoś ma jakieś pomysły jakim modułem i jaką komendę wpisać aby to aktywować.

A i jeszcze nie mogę ustawić w tylnych świateł LCI oświetlenia (pozycja kółka) halogen działa w obydwu lampach,a więc wykluczam instalację.Choć na początku były problemy z wypalającą się masą w jednej wtyczce(przejściówce z Pre na LCI). :mad2:

• 1 rok później...