Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie odnośnie diagnostyki silnika. Chodzi o to czy podczas podpinania komputera do samochodu na kompie wykaże błędy uszkodzeń np. sondy czy przepływomierza, czujnika temp. itd. U elektryka u którego podłanczałem stwierdził że w tej wersji niu da się sprawdzić ponieważ są nie podłączone !!!!!

Czy jest to możliwe ?

Problemy z sondą (szarpie i powolny spadek mocy - trzecia sonda) w 316 i 94 rok

Opublikowano

Witam

Widze,ze sonda jest dobra na wszystko :?

Spobuj,moze czwarta bedzie dobra :mrgreen:

Nie wiem ,kto Ci polecil tylt razy wymieniac sonde?Przeciez to obled.

Ten elektryk mial problemy w szkole!!!

Nie do mnie nalezy Cie strofowac,ale polecam opcje SZUKAJ,chyba,ze Ci sie nie chce :P

pozdrawiam

Opublikowano
Witam.

Mam pytanie odnośnie diagnostyki silnika. Chodzi o to czy podczas podpinania komputera do samochodu na kompie wykaże błędy uszkodzeń np. sondy czy przepływomierza, czujnika temp. itd. U elektryka u którego podłanczałem stwierdził że w tej wersji niu da się sprawdzić ponieważ są nie podłączone !!!!!

Czy jest to możliwe ?

Problemy z sondą (szarpie i powolny spadek mocy - trzecia sonda) w 316 i 94 rok

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale po co komu nie podłączona sonda? Przyczyn objawów, które opisujesz może być dużo np. zapchany filtr paliwa, powietrza, świece, kable WN itd.

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!