Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam posiadam e46 z 2003r na seryjnym programie 150km 2.0 . ostatnio postanowiłem zregenerowac wtryski gdyż auto bardzo kopciło . więc pracę podjęli się pracownicy Boschowskiego serwisu wydalem na to 2500 zł więc oczekiwalem ze wszystko będzie ok odebrałem auto i bmw przestała kopcić i zaczęła mało palić lecz przy przyspieszaniu było słychać metaliczny dzwiek więc auto wrocilo do serwisu podobno przyczyna był soft i ze przez to występowalo spalanie sutkowe coś mi się w to osobiscie nie chce wierzyć ale wracając do tematu to wymienil jakieś czujniki i zmienili softa niby odebrałem auto i wyszło na to ze auto nie kopci nie sutka ale pali i to około 11 litrów dodam ze mam skrzynie manulalna i wcześniej paliła srednio 7 litrów i to jest rzeczywiste spalanie a nie z komputera . więc wracałem do nich już z 10 razy i za każdym razem zganiali winne na program i cały czas wgrywali inny ostatnim razem jak v nich byłem wymienil mi listwę wtryskowa testowali auto po 2 dniach spalanie znowu to samo więc podobno wymienili mi cały komplet zregenerowanych wtryskow i kazali mi testowac co się okazalo auto pali jak paliło a mi się osobiscie nie chce wierzyć w to co oni tam robili więc oddaje wtryski do sprawdzenia do innej osoby jeżeli okaże się ze źle pracują to zostałem oszukany a jeżeli są ok to teraz pytanie właśnie do was co to może być (to co opisalem nie koniecznie może być prawda więc nie wiem co tak naprawę nagrzebali mi w tym aucie ) pomocy walczę z nimi 3 miesiąc

viewtopic.php?f=69&t=117886

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.