Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam bmw z 4 cabrio z 2007 roku koloru szarego i zastanawiam sie nad kupnem nerek koloru czarnego . i czy nie zepsuje tym samochodu a moze poprawi sie jego wyglad??? pomys z tad bo posiadam tez E46 Cabrio koloru czarnego i tam mam czarne nerki tylko ze do czarnego auta posuja jak ulal pytanie czy do szarego beda tez pasowaly ???
Opublikowano

myślę że podobnie wychodziły te z niemiec, chociaż nie pamiętam dokładnie.

Nie, nie mam filtra stożkowego, bo jakoś mi mocy nie brakuje - brakuje mi dźwięku, ale wydawanie 1500pln za przyzwoity zestaw tylko dla dźwięku nie ma sensu

a przerabiałem ten temat w poprzednich samochodach - zawsze jest najpierw dolot, potem wydech, a potem by pasowało to zmierzyć, a właściwie to jak się jeszcze pare elementów zmieni to będzie jeszcze fajniej, a właściwie to już wydałem na to 10 tysiaków a dalej mógłbym modzić.. :mad2: :mad2: :mad2:

Tak więc temat osprzętu silnika na razie staram się omijać szerokim łukiem, skupiając się na tym co mi przeszkadza w pełnym rozkoszowaniu się zetką - tak więc walczę z zawieszeniem, hamulcami, lataniem po kabinie w zakrętach itp itd - widziałeś na TD aktualny zakres prac, myślę że nadchodzący sezon też będzie ciekawy :) :mrgreen:

• 3 miesiące temu...