Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Marcin niestety nie pasuje :? To jest radio Becker-a i pasuje tylko BM-kowski zmieniacz. Nawet jak podlaczysz zmieniacz z adaptorem, to sterowanie nie bedzie dzialac.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

uhu, to jest ten Changer A... Marcin jak uda Ci sie go kupic, to kupuj, bo ma dodatkowo kabel. Sam kabel kosztuje kupe forsy.

Mozna oczywiscie wstawic inne radio i inny zmieniacz, ale Professionala szkoda... jest to jedno z lepszych seryjnie wkladanych sprzetow samochodowych. Ma dwa tuner-y i dodatkowy wzmacniacz a w polaczeniu z Harman Kardon, to juz jest opera w autku :8) :lol:

Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano
Zmieniacz oryginalnie jest zamontowany z prawej strony u gory nad bateria. Uchwyt jest w litere U i montuje sie poziomo. Normalnie kabel leci przez srodek auta, ale jak sie robi to pozniej to przeciaga sie wzdluz progow pod plastikami.