Skocz do zawartości

BMW x3 2.0xd 177km 2008 - osłona lampy przedniej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Podczas ostatniej podróży, oczywiście na urlop bo głównie wtedy takie akcje mają miejsce, spod ciężarówki jadącej z naprzeciwka na drugiej jezdni (odcinek pod Polkowicami) sypnęło we mnie zmrożonym, ciężkim śniegiem. Na postoju pod Wrockiem okazało się, że mam dziurę w plastikowej osłonie lampy. Wnętrze jest ok, ksenon działa, poziomuje się itd., jedynie mam dziurę i pękniecie w plastikowej osłonie. Na razie na patencie okleiłem to taśmą, żeby mi się tam nie lało do środka.

Czy ktoś z was wie o istnieniu zamiennika lub samego plastiku/osłony lampy? Jeśli tak to będę wdzięczny za podpowiedź, bo nie uśmiecha mi sie wymieniać całej lampy tylko dla kawałka pleksi- nowa ok 4k, używana ok 1tyś.

Będę wdzięczny za pomoc, podpowiedzi.

Pozdrawiam

Opublikowano
Są jakieś zamienniki ale z tego co pamiętam to loteria czy bedzie ok wyglądać i pasować.Zapytam kolegi gdzie kupowal ale i tak skonczył na używce oryginalnej a tamta poszła do zwrotu :mad2:
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Poszukaj z jakiegoś rozbitka albo likwiduj szkode z AC (raczej w tym przypadku nie opłacalne). Miałem podobną sytuację w innym aucie. Z pojazdu jadącego z przeciwka (Iveco) oderwała się łapa od zawieszenia i uderzyła z duzą siłą w moje auto:(

Ja zdecydowalem naprawiać z AC. Miałem do wymiany reflektor, zderzak i uszkodzoną maskę.

Solidne działające Stare POLSKIE TELEFONY RWT/T4 /wyprzedaż kolekcji/. Doskonałe jako ozdoba mieszkania, kancelarii, gabinetu lub biura

Więcej w linku: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4319457

/Dla forumowiczów BMW-klub.pl możliwy rabat/