Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokładnie ale jakby coś opuścił :wink: :wink: to można się zastanawiać :mrgreen:

najlepiej jakby za 150 sprzedal, za tyle ile stoi i sasiada handlarza :wink:

Opublikowano
Polski salon to nie jest typ kupił ją w monachium sam konfigurował i jest pierwszym i jedynym właścicielem tego auta.mało brakuje z vin do 2010 ale jest to 2009 a nie 2010 w papierach.Rozumiem inne aspekty przemawiające za zakupem tego auta.ale cena robi cuda.150 tysi nie realne.Ale 180 tysi bym myślał :?:

IMPORT CZĘŚCI DO KIA I HYUNDAI CZĘŚCI NOWE ORYGINALNE ORAZ ZAMIENNIKI

KONTAKT [email protected]

GG 22098562

kom 502100017

Opublikowano

Start był 220 netto w grudniu w połowie,potem 200 netto poczatek roku i od połowy stycznia 200 brutto.

Wydaje mi się że realna cena to 170-180 tysi ni w ząb wiecej.

Typ ceni bo wyposażenie jak mi powiedział to ze 2010 rok z tym wypasem to cenił by 240 tysi ehh :cool2:

GG 22098562

kom 502100017

Opublikowano
Ciśnienia wielkiego nie mam .szukam czegoś do nowego leasingu bo stary się zakończył :)

GG 22098562

kom 502100017

Opublikowano
Start był 220 netto w grudniu w połowie,potem 200 netto poczatek roku i od połowy stycznia 200 brutto.

Typ ceni bo wyposażenie jak mi powiedział to ze 2010 rok z tym wypasem to cenił by 240 tysi ehh :cool2:

Za wyposażenie płaci pierwszy nabywca a kolejni dostają je jako okazję lub jest argumentem przechylającym szalę. Większośc tych gadżetów jest psu na budę lub do zwiększania pozycji w warsztatowej fakturze.

Opublikowano

Tutaj dobitnie widać jakie znaczenie w Polsce ma rocznik auta. U nas zawsze cena była i chyba jest zależna od daty produkcji, przynajmniej jeżeli chodzi o nowe samochody, a i starsze też.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciśnienia wielkiego nie mam .szukam czegoś do nowego leasingu bo stary się zakończył :)

Chyba nie polubiłeś marki albo zwyczajnie nie jesteś "samochodziarzem" jeśli wolisz młodszy o rok a dużo słabiej wyposażony egzemplarz, tak ładnie zacząłeś myśleć w tym temacie a skończyłeś jak każdy :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Za wyposażenie płaci pierwszy nabywca a kolejni dostają je jako okazję lub jest argumentem przechylającym szalę. Większośc tych gadżetów jest psu na budę lub do zwiększania pozycji w warsztatowej fakturze.

Zapomniałeś tylko dodać że ta patologia ma miejsce tylko na zielonej wyspie czyli w polsce. W De wyposażenie ma kluczowe znaczenie jeśli chodzi o cene auta.

Opublikowano

Ale żyjemy PL i potem w dalszej odsprzedaży przyjdzie taki Kowalski i też powie że wypas wypasem a rok rokiem.Takie życie.

Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa co do kupna jak zejdzie z ceny pojedziemy na serwis i jak sie dogadamy z cena to łykne :)

GG 22098562

kom 502100017

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale żyjemy PL i potem w dalszej odsprzedaży przyjdzie taki Kowalski i też powie że wypas wypasem a rok rokiem.Takie życie.

Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa co do kupna jak zejdzie z ceny pojedziemy na serwis i jak sie dogadamy z cena to łykne :)

Masz rację polskie myślenie różni się zdecydowanie od niemieckiego, dlatego tyle różni te dwa kraje. Które myślenie jest tym prawidłowym i w jakich punktach ekonomicznych są oba kraje to już chyba dodawać nie muszę :cry2:

Opublikowano

Masz rację polskie myślenie różni się zdecydowanie od niemieckiego, dlatego tyle różni te dwa kraje. Które myślenie jest tym prawidłowym i w jakich punktach ekonomicznych są oba kraje to już chyba dodawać nie muszę :cry2:

Zawsze auto lepiej wyposażone będzie droższe od mniej wyposażonego...to jest oczywiste.

O tym, że łatwo przesadzić z konfiguracją za którą nikt nie będzie chcial zapłacić, mogli się przekonać chociażby Romowie w Zgierzu. Ich "piękne" i wypasione domy, których wybudowanie często kosztowało nawet 4 mln za sztukę były wyprzedawane po 200 tys

Opublikowano

Teraz z uwagi na koniec produkcji tego modelu sa takie upusty ze jak szukasz auta do leasingu szkoda czasu na szukanie uzywki.

Niezle wyposazone X5 30d sa w cenie wypasionych x3 20d

Bez przebiegu, nowy, po co pchac sie w klopoty z uzywka?

Beste Maschine der Welt
Opublikowano
No moze ale podstaws plus pare dodatków =300 tysi a mam budżet w okolicy 200 tysi plus mimus.nowego po drugie nie chce bo jak na przykladzie tego auta w niecale 3 lats dostajesz prawir 50%w plecy.

GG 22098562

kom 502100017

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ładnie zacząłeś myśleć w tym temacie a skończyłeś jak każdy :mrgreen:

pewnie dlatego że z "wafki"

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jakbyś był to byś wiedział że dla warszawiaka, wafka,wawka,warszawka i takie tam bełkoty mają wydźwięk pejoratywny.

a co do bryki to pewnie jak byś pieniądze na stół chciał położyć to jeszcze byś dobry rabat dostał, bo wyposażona jest konkretnie.

w końcu rocznikiem się nie jeździ.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

dla jednych jeździ dla drugich nie...z wafki jestem.

ale temat schodzi na inny tor wiec szkoda takiego pisania.

GG 22098562

kom 502100017