Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi po głowie lekki tuning zawieszenia i od razu podkreślam nie chce drastycznie obniżać auta . Założyłem nowe lacze 225/60/16 i dość wysoko stoi ale oczywiście jak na siódemkę przystało jazda na większych oponach zrobiła się jeszcze bardziej komfortowa :obloki:

Moje pytanie jest takie , czy jest możliwość zakupu sprężyn do 20-30 milimetrów krótszych od nominalnych :?:

Opublikowano
Tak ! :) Sam takie mam firmy H&R. Co konkretnie Cię interesuje? Mam pudełko do nich, jutro przeczytam co tam pisze.
Opublikowano
Tak ! :) Sam takie mam firmy H&R. Co konkretnie Cię interesuje? Mam pudełko do nich, jutro przeczytam co tam pisze.

Przede wszystkim czy nic nie będzie tarło przy dużym obciążeniu no i cena za komplet :D

Opublikowano
Cena to 220eur za kpl zawias robi sie -30mm ale na tych oponach to będzie napewno tarło powinieneś mieć 225/55/16
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
Cena to 220eur za kpl zawias robi sie -30mm ale na tych oponach to będzie napewno tarło powinieneś mieć 225/55/16
Masz rację i takie miałem ale zbyt dużo dziur jest na naszych drogach co przełożyło się na decyzje zakupu opon z wyższym profilem i nie żałuję .

Co do sprężyn to na 25mm nie dostanę ?