Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

pierwszy raz piszę więc się treściwie przedstawię: michał, e63 2007 650i, granatowa, warszawa.

otóż chcę trochę upodobnić moje 650i 2007 do m6... :)

czy ktoś ma jakieś doświadczenia w zmienianiu przednich/tylnich/bocznych plastików? jakieś sugestie odnośnie ciekawych rozwiązań? na allegro jest jeden zestaw, ale dość pokraczny. czy te mpakietowe plastiki pasują do zwykłej 650?

czy ma ktoś doświadczenia z obniżaniem zawieszenia? doborem sprężyn?

dzięki za wszelkie sugestie,

pozdr,

michał

Opublikowano
Cześć Michał. Z m-pakietu w swojej mam tylko podstopnicę i od wiosny felgi, te rzeczy pasują idealnie, myślę że spokojnie zderzaki również podejdą. Co do obniżenia nie pomogę. Zakładaj galerię szóstki :cool2: widzę że jesteś z Wawy, więc musimy ogarnąć mały spot JA, Executor i TY, grono się powiększa.
Opublikowano

dzięki za odp. rozmawiałem z inchcape i jakiś smutny pan telefonicznie poinformował mnie, że do e63 2007 nie ma żadnego mpakietu ani żadnej innej opcji plastików.. trochę słabo bo chciałem trochę odświeżyć lakier na wiosnę lub położyć folię i właśnie w zw z tym wydumałem sobie jakieś zmiany wizualne. będę coś szukał jeszcze..

spot chętnie, tylko może jak będzie lepsza pogoda, samochód mam na letnich oponach i w gorszą pogodę poruszam się innym.

pozdr,

michał

Opublikowano
Szóstak ma inne wersje tuningu, brakuje jej tego podstawowego czyli M. Ja z M nic więcej nie dodaje, tyle wystarczy. Wrzuć w wolnej chwili jakieś fotki, może widziałem Cię gdzieś na ulicach stolicy :cool2: