Skocz do zawartości

e36 Cabrio 2.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj przeglądając aukcje internetowe napotkałem bardzo ciekawy egzemplarz: http://moto.allegro.pl/bmw-e-36-2-8-kabrio-sprzedaz-zamiana-2945119544.html

Co myślicie o tym egzemplarzu? Warto zawracać sobie nim głowę? Po zakupie zapewne założyłbym LPG i tutaj rodzi się pytanie ile taka instalacja by mnie wyniosła, żeby miało to sens? (jestem zwolennikiem gazu ponieważ tata ma Volvo XC70 2.5T w gazie-sekwencja oczywiście i hula za przeproszeniem jak pojebane, nie ma najmniejszych problemów a i koszty paliwa dużo mniejsze). A tak jeszcze poza tym to jak jest z utrzymaniem takiego e36 cabrio z silnikiem 2.8? Jak to jest z kosztami? I ile to może spalić? (jestem przygotowany na to, że nie mało, ale chcę mniej więcej wiedzieć)

Opublikowano
728 pali 16 beny w miescie miadowo e36 spali mniej, gaz hmm mi zaspiewali 4200 z ustawianiem na hamowni i takie tam, tak to taki normalny lepszej jakosci kolo 3400, wd mnie fajny silnixzek do trojeczki byle zdrowe auto bylo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.