Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj przeglądając aukcje internetowe napotkałem bardzo ciekawy egzemplarz: http://moto.allegro.pl/bmw-e-36-2-8-kabrio-sprzedaz-zamiana-2945119544.html

Co myślicie o tym egzemplarzu? Warto zawracać sobie nim głowę? Po zakupie zapewne założyłbym LPG i tutaj rodzi się pytanie ile taka instalacja by mnie wyniosła, żeby miało to sens? (jestem zwolennikiem gazu ponieważ tata ma Volvo XC70 2.5T w gazie-sekwencja oczywiście i hula za przeproszeniem jak pojebane, nie ma najmniejszych problemów a i koszty paliwa dużo mniejsze). A tak jeszcze poza tym to jak jest z utrzymaniem takiego e36 cabrio z silnikiem 2.8? Jak to jest z kosztami? I ile to może spalić? (jestem przygotowany na to, że nie mało, ale chcę mniej więcej wiedzieć)

Opublikowano
728 pali 16 beny w miescie miadowo e36 spali mniej, gaz hmm mi zaspiewali 4200 z ustawianiem na hamowni i takie tam, tak to taki normalny lepszej jakosci kolo 3400, wd mnie fajny silnixzek do trojeczki byle zdrowe auto bylo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.