Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) jestem nowy, zatem chcialbym sie przedstawic, nazywam sie Grzegorz i jestem z Warszawy ;) pozdrawiam wszystkich uzytkonikow!: )

mam pytanie co do bmw serii 3, dokladnie E92 coupe, czy wersja europejska strasznie sie rozni od wersji amerykanskiej? znajomy mi mowil ze wersja amerykanska jest duzo gorzej wykonana, trzeszczy, piszczy itd :) chcialbym zapytac Was o zdanie :)

Pozdrawiam!

Opublikowano
Według mnie jakościowo nie ma różnicy. Sam miałem E92 diesla z EUROPY oraz 335i z USA i nie zauważyłem nic takiego. Jest różnica jeśli chodzi o światła tylne przeciwmgielne, aby działały musisz wymienić przełącznik świateł ale tylko sam przełącznik wystarczy. Cała elektronika do przeprogramowania. Lampy przednie mają do ustawienia zapadkę w środku po jej przestawieniu są ok i nie ma z tym problemów. Licznik masz wyskalowany w milach i kilometrach to może trochę drażnić na początku ale idzie się przyzwyczaić. W serwisie auto obsługują bez problemów. Jeśli masz jakaś fajną na oku to tylko sprawdź jak była uszkodzona i czy solidnie naprawiona. Zawsze masz możliwość sprawdzenia takiego wozu z USA, przebiegu również.