Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, pobralem z chomika od Mr.Lova mape do navi, nagralem w magiciso z predkoscia 4x (jakis stary naped znalazlem ktory na to pozwolil bo moj w komputerze najwolniej 16x chce nagrywac), po wlozeniu plyty do napedu nawi po chwili ją wypluwa i navi mowi ze niema plyty. Co mam zrobic zeby dzialala mi navi ?
Opublikowano
Mapy kolegi Mr.Lova wszystkie działają bezproblemowo także albo źle nagrałeś ( inny program albo inna nagrywarka ) lub nośnik jest zły ( musi być verbatim,sony )
W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Nagrywalem na plycie Vwerbatima, moze ta nagrywarka slaba jakas to to na usb taka, sprobuje u kogos innego moze nagrac i innym programem.
Opublikowano
Z nagrywarką na USB będziesz miał problem, bo jest tam coś że nie może wszystkich funkcji przesłać - najlepsze są te na IDE
Opublikowano
niestety programem ImgBurn tez niedziala, a niemoge znalezc nikogo kto ma nagrywarke, ktora pozwoli ngrac wolniej niz 8x. Myslicie ze 8x i plyta verbatima wystarczy zeby to zadzialalo ?
Opublikowano

Musisz nagrać wolniej najlepiej x1,x2 :D

W Nero masz takie opcje a aj tylko z tego programu korzystam a mapy czy softy nagrywane na rożnych nagrywarkach i zawsze śmigają :mrgreen:

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

Nagranie z predkościa x8 nie pomoglo moze faktycznie sprubuje tym nero, ale wydaje mi sie, ze to nie zalezy od programu tylko nagrywarki.

Zainstalowalem Nero i niestety ono tez pozwala tylko z predkoscia x16 nagrac :/

Opublikowano
Niestety nie dopadlem zadnego napedu gdzie mogl bym nagrac wolniej :/ jest tu moze ktos z torunia komu sie udalo nagrac plyte zeby dzialala ?