Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na pokładzie mojego Z3 zestaw Harman-Kardon i niestety mam duże problemy z subwooferem - nie dość że jest 2 cewkowy to jeszcze ma średnice 16cm i jest płytki - jakies 55 mm- czy ktoś wie gdzie poza serwisem można kupić jakiś zamiennik? cena w serwisie za głośnik to 1200 zł- koszmar :)

i jeszcze jedno pytanie - czy jeśli nie uda się zdobyć takiego to da się zmostkować na wyjściu ze wzmacniacza te dwie cewki i zastosować inny głośnik o jednej cewce?

i Jeszcze jedno pytanie- czy ma ktoś może schemat połączenia wzmacniaczy w tym systemie - w bagażniku mam dwa pudełka i tylko wtyczki z kablami i nie wiem co do czego a jeśli nie udało mi się z tym subwooferem to planowałem podłączyć dodatkowy wzmacniacza kenwooda i wymieniać głośnik oraz zasilić dwa dodatkowe głośniki w drzwiach montowane w miejscu orginałów przez niego