Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najpierw przeczytaj regulamin i podaj vin wklejanego auta a odpowiadając na Twoje pytanie to myslę że tak, warto, przecież to wersja edition z dwoma róznymi nerkami, każda z innego rowu, prawa chrom/lewa shadow :mad2:
Opublikowano

Spoko, tylko nie bardzo rozumiem kontekstu Twojej odpowiedzi. VIN-u nie wkleiłem, bo nie mam, regulaminu nie przeczytałem, bo brak mi czasu, jestem tu nowy i nie znam Waszych kruczków dot. marki BMW. Za moje niedomagania, względnie ułomność, co do perfekcyjnej znajomości każdego modelu BMW bardzo przepraszam, ale z tym "Edition" i "nerkami" itd. to mi wygląda na ironię z Twojej strony w moim kierunku.

Ja natomiast jestem w stanie serwisowym wypowiedzieć się na temat STI, EVO lub GTR-a - tudzież na tych forach rzucić parę poniżających haseł dla nowicjuszy, ale jako, że nie muszę znać się nawet w najmniejszym stopniu na marce BMW - BARDZO PROSZĘ O NORMALNE TRAKTOWANIE, ODPOWIADANIE NA PYTANIA I UDZIELANIE, W MIARĘ MOCY PRZEROBOWYCH, RZETELNYCH ODPOWIEDZI, ponieważ taką pomocą ja służę innym w zakresie w.w. samochodów rajdowych.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Vin masz w aukcji, nawet rozkodowany :wink: więc vin do tytułu (dopisz jeszcze miejscowość) a całość (rozkodowany) do pierwszego postu i będzie ok.

Auto na tych zdjęciach wygląda na dość wymęczone, co potwierdza cena; widać, że przód źle złożony; nerka ma wyłamane żebro (pewnie miał problem z urwaną linką i próbował dostać się do mechanizmu maski); na zdjęciu wygląda jakby ta uszkodzona miała czarne żebra a druga w chromie (nie wiem czy to nie jest przypadkiem kwestia zdjęcia, robione chyba telefonem, bo średnio wyraźne).

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Dzięki Maniek21112 za rzetelną ocenę. Jutro auto będzie u mnie na firmie to sobie sprawdzę i ewentualnie wsadzę ocenę na forum gdybym nie kupił. Pozdro...
Opublikowano
Jak dla mnie to trochę zmęczone w środku bmw. Ale jak mówisz, że będziesz je oglądał, to sam ocenisz. :cool2:
Opublikowano
Witam wszystkich fanów BMW. Samochód o którym mowa sprzedaje ja i bardzo ciekawych rzeczy widze można sie dowiedzieć. Może jeszcze powiecie która ćwiara była wspawana po zdjeciach robionych tosterem. A moze to tramwaj ja przejechał i dlatego ma dwa zeberka mniej w nerce :D ubaw mam po pachy. Czyli standard, wystarczy wyplakować wszystko co się da łącznie z lakierem, zdjęcia podciągnąć w fotoshopie i fura jest miodzio a jak jest realnie, bez picowania to wymęczone. :lol:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam wszystkich fanów BMW. Samochód o którym mowa sprzedaje ja i bardzo ciekawych rzeczy widze można sie dowiedzieć. Może jeszcze powiecie która ćwiara była wspawana po zdjeciach robionych tosterem. A moze to tramwaj ja przejechał i dlatego ma dwa zeberka mniej w nerce :D ubaw mam po pachy. Czyli standard, wystarczy wyplakować wszystko co się da łącznie z lakierem, zdjęcia podciągnąć w fotoshopie i fura jest miodzio a jak jest realnie, bez picowania to wymęczone. :lol:

Może najpierw byś dokupił taką samą nerkę do tej drugiej ( Ty chodzisz w dwóch różnych butach?) , ogarnął wnętrze i wymienił chodniczek pod nogami z Jelcza chociaż na jakąś z makro, później naprawił tylną wycieraczkę która się zatarła w połowie biegu no i może na koniec wymień przewód od odmy przy klawiaturze bo to na żółtej izolacji wygląda i działa słabo, samochód 1,5 roku temu wyglądał świetnie , wiem bo jest z mojego miasta, Ty Go zwyczajnie zamordowałeś i jeszcze masz ubaw po pachy, z czego? Z siebie ? Jeśli tak to rozumiem.

Opublikowano
Dobrze piszesz wygladał świetnie ale tylko wygladał gość sprzedał bo spalanie miał ponad 20 litrów i nie wiedzieli co poradzić. Elektryka tez szwankowała i do samego końca grał w kulki ze jest superowy, nawet po zapłaceniu kasy nie przyznał się co jest nie halo.Teraz jest wszystko ogarnięte silnik i skrzynia super sie sprawuje. Niech się wypowie założyciel tematu zreszta bo byłem u niego w warsztacie i badał co chciał. Ja nic nie ukrywam i nie picuje na sprzedaż bo i po co samochód jest dla kogoś kto nie kupuje plaka tylko pierdoły zrobi sobie sam i będzie wiedział co ma. Cena jest obnizona tak zeby sobie wszystko porobić. Żadnych wad nie ukrywam przez telefon i nie balismy sie jechac na warsztat na sprawdzenie. A odma jest zaklejona odpowiednio a że opaska termokurczliwa ma taki kolor no to trudno przerobie na czarną :D Co jak co ale widze ze nawet na forum patrzą tylko po zdjęciach. Ja jak kupuje samochód to dzwonie i gadam z gościem i widze po gadce co i jak. Także pewnie bede musiał wziąść porobić pierdoły poplakować i mówić ze wszystko jest super i podnieść cene na 18 tys. I będą jeździć po 300 kilometrów oglądnąć igłe jak to jest w innych przypadkach allegrowych bo nie opłaca sie być uczciwym jednak.