Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wiem ze ten temat byl poruszany na forum ale nie moge niestety znalezc obecnie plikow gdyz linki wygasly plus jestem nowy zarowno na forum jak i jeszcze nieopierzonym ale szczesliwym wlascicielem BMW :)

Problem polega na tym ze jezyk komputera mam po niemiecku jak i po francusku a potrzebuje zmienic na angielski.

Nie jestem tez pewnien jaka wersja oprogramowania bedzie pasowala do mojego typu radia (z malym navi, monochromatic, kaseta z przodu zmieniarka na 6 x CD w bagazniku)

Kwestia instalacji jest bardzo przejrzyscie opisana w kilku postach wiec to nie problem, brakuje mi tylko angielskiego softwaru.

Bede wdzieczny za jakiekolwiek info albo link do nagrania plytki.

Sorry jesli temat jest juz gdzies opisany, jesli tak to prosze przekierowanie do topica :)

Pzdr

Opublikowano
Język angielski jest w standardzie więc musisz wejść w menu w navi i zmienić tam na GB. Natomiast jak chcesz Polski język to albo szukaj w dziale z nawigacjami albo jak chcesz sobie zaoszczędzi czas ale za to wydać pieniążki to zapraszam do jednego z naszych oddziałów.
Opublikowano

Dzieki za info, niestety jedyne jezyki jakie mi sie wyswietlaja w menu to DE i FR, samochod zakupiony w Belgii.

Z wydawaniem pieniazkow jeszcze sie wstrzymam, moze znajde odp na forum ;)

pzdr