Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje części do mojego cuda :)

Potrzebne dwa progi

Klamka do otwierania przedniej maski

schowek który jest za skrzynią biegów

Pokrywy poczne na silnik

Drzwi kierowcy z zamkami i lusterkiem

Jak ktoś posiada ładne fotele jasna skura wraz z boczkami na drzwi również jestem zainteresowany

I jak ktoś będzie miał jeszcze jakieśinne części chętnie wysłucham może sie skusze :)

I mam do was Pytanie mieliście kiedyś przy skrzyni 5hp18 taka awarie że nie działał wam wsteczny raz za czas złapał i wyskakiwała awaria skrzyni nie da sie odpalić auta jedynie na krótko łapie bo pokazuje cały czas ze jest na "D" (na biegu) a w cale tak nie jest no ale komputer ja blokuje. Jeden z mechaników powiedział że mogła mi sie odpiąć kostka od biegu wstecznego która jest na samym końcu skrzyni przed wałem napendowym mocowana od góry czy jest to możliwe czy to będzie raczej pęknięty kosz biegu wstecznego??

Pozdrawiam wszystkich fanatyków tego cuda :)

e-mail [email protected]

tel. 881-214-250

Opublikowano

Raczej pęknięty kosz. Książkowe objawy.

O części pytaj w dziale "części" no i allegro. tak najłatwiej, bo raczej tutaj z forum nikt nie sprzeda drzwi chyba że sobie wymontuje swoje :D

A na zapas raczej nikt takich części nie kupuje

• 2 tygodnie później...