Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
i jak dzieje sie co nowego z pieknisią???

Stoi narazie przykryta w garażu ;) chwilowo brak funduszy na zrobienie dachu i renowacje wnętrza ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Piękny ten twój cabriolecik Dawidzie, chyba będę musiał się do ciebie wybrać obejrzeć na żywo to cudeńko :D :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Piękny ten twój cabriolecik Dawidzie, chyba będę musiał się do ciebie wybrać obejrzeć na żywo to cudeńko :D :cool2:

Zapraszam na przejażdżkę ;) dzisiaj szóstka pojechała na lawecie do mechanika bo tylne lewe koło lekko hamuje ;)

Opublikowano

Zapraszam na przejażdżkę ;) dzisiaj szóstka pojechała na lawecie do mechanika bo tylne lewe koło lekko hamuje ;)

Na pewno skorzystam, takiej okazji lepiej nie przepuścić :D

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ale rarytasik! Na prawdę zazdroszczę i gratuluję!

Chętnie obejrzałbym jeszcze foty z wnętrza, ale to dopiero wiosną pewnie....

Opublikowano
Ale rarytasik! Na prawdę zazdroszczę i gratuluję!

Chętnie obejrzałbym jeszcze foty z wnętrza, ale to dopiero wiosną pewnie....

Dzięki :cool2:

Na wiosnę wrzucę zdjęcia bo teraz nawet czasu nie ma ;)

Opublikowano
W cabrio jest ich bardzo mało na świecie z tego co się rozglądałem po rożnych forach i z bliska niestety widać, że robili to dawano temu dlatego trzeba to ładnie ogarnąć a niestety części brak bo były pewnie robione na zamówienie (zaślepki, elementy skórzane itp itd) ;) Ale damy radę
Opublikowano
No tak. Ale ile to daje radości :!: Poza tym, wartość takiego auto to będzie teraz wzrastać, a nie maleć - tak mi się wydaje.
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Piekna..

Jestem zwolennikiem pierwszego wypustu 6er e24 i na moje trochę szpeci ten tylni spojler na klapie..no ale to Tobie ma się podobać :cool2:

I przyznam szczerze-gdybym nie widział na zdjęciu,to bym nie uwierzył :)

Trzymam kciuki za odnowę :cool2:

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg
Opublikowano
Piekna..

Jestem zwolennikiem pierwszego wypustu 6er e24 i na moje trochę szpeci ten tylni spojler na klapie..no ale to Tobie ma się podobać :cool2:

I przyznam szczerze-gdybym nie widział na zdjęciu,to bym nie uwierzył :)

Trzymam kciuki za odnowę :cool2:

Dzięki za opinie ale wydaje nie się, że bez tego spojlera byłoby "łyso" ;) ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje :D

• 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
No No piękny klasyk :shock: :cool2: :cool2:

Dzięki ;) Może w tym roku uda się wyskoczyć na jakis spot, wszystko zależy od $$$ ;)

• 3 lata później...
Opublikowano

Hi Cześć,

Znalazłem twój post na twoim kabriolecie. Miałem ten samochód od kilku lat (w Wielkiej Brytanii) i mam wiele historii, które można przekazać Tobie, w tym literówkę od inżyniera, który ją przekształcił i funkcję w magazynie BME CAR w 2005 roku. Tęsknię za nią - jesteś szczęśliwym człowiekiem!

Steve :cool2:

Hi there,

Found your post on your cabriolet. I owned this car for several years (in the UK) and have lots of history to pass on to you, including a lettter from the engineer who converted her and a feature in BME CAR Magazine in 2005 . I do miss her - you are a lucky man!

Steve :cool2: