Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukałem na forum i nie znalzłem.

interesuje mnie koszt wymiany filtra paliwa!? i czy przy okazji w cenie ustawiają instalkę? kiedyś płąciłem 40 zł z filtrem ale bardzo dano temu.

Często sie wymienia filtr? czy jak jest zasyfiony to nirówno może silnik pracować ? wydaje mi sie ,zę to wpływu nie ma.

i jeszcze jedno czy można w 2 genracji ustawić przełączenie sie gazu automatycznie po przekroczeniu temeraury X?

kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano

Filtr LPG fazy płynnej to koszt ok. 10zeta + koszt wymiany, w zależności od instalki w naszych warunkach ja wymieniam co ok. 15kkm

Z tego co się orientuje to w sterowniku Bingo można ustawić min. temp. przełączenia

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

Dzięki! za odpowiedź u mnie raczej sterownik jest gdzies głęboko ukryty :) Generalnie zastanawiam sie gdzie onie sie pod neigo podepną pod maską nie ma ,żadnych wtyków po za orginałem więc pewnie gdzieś pod deskaozdzielczą schowali :)

Pozdrawiam

kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5