Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem. Szukam, choć z marnym efektem ślizgu mechanizmu szyby. Nie wiem czy dobrze to nazwałem czy też istnieje inna fachowa nazwa tego elementu. Przeszukałem chyba wszystko i nie mogę się doszukać :mad2: Tu pojawia się moje pytanie - czy z sedana będzie pasować do coupe? W aso mają tylko całe mechanizmy w sprzedaży i cena rewelacyjna nie jest gdy potrzebny mały plastikowy duperelek, który jest złamany a raczej jego brak. Poniżej fotki elementu. Może ktoś spotkał się z tym ustrojstwem? Pozdrawiam

http://img534.imageshack.us/img534/1599/20121203641.jpg

Opublikowano
Muszę cię zmartwić. ostatecznie do swojej kupiłem całość w ASO i wymieniłem. Na używane elementy szkoda czasu, bo nie wiadomo kiedy padnie, a wymiana też kosztuje.
Opublikowano
Mówiąc całość chodzi Tobie o mechanizm podnoszenia szyb czy o widoczną część na zdjęciu? U mnie w aso twierdzą że mają tylko cały zestaw/mechanizm i na części składowe się nie rozdrabniają.