Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dziwna sprawa, wydawalo mi sie ze x6 ma to w stand. :?
http://i607.photobucket.com/albums/tt156/henake/auta-1_zps844b52e9.jpg
Opublikowano

Potrzeba mieć takie coś w wyposażeniu:

316 AUTOMATIC TAILGATE OPERATION

Jeśli nie ma to można dorobić (jak praktycznie wszystko), tylko te koszta...

Opublikowano
to znaczy ja przy zamawianiu samochodu wybierałem full wersje, ale ta domykana klapa mi umknęła i strasznie mi to przeszkadza, chciałbym wiedzieć ile może kosztować taka zabawa oczywiście poza ASO
Opublikowano

Są (także na tym Forum) różni magicy którzy pewnie by dali radę, ale to wygląda tak:

te siłowniki + klameczka w tylnej klapie (czyli pewnie wiązka = okablowanie)

przycisk/panel nad popielniczką (znowu wiązka)

pilot z dodatkowum guzikiem pozwalającym zdalnie otwierać (i ew. zamykać - ja tak mam) klapę

kodowanie tego wszystkiego

straszna rzeźba...

.....

Opublikowano
jeśli chodzi o przycisk nad popielniczką to mam, ale on tylko odblokowuje zawiasy bagażnika, jeśli ma taka operacja przekroczyć 1000 zł, to bez sensu, ale jak nie, to warto to zrobić... ale z kodowaniem może rzeczywiście być problem
Opublikowano

To na milion procent przekroczy koszt 1000 (jednego tysiąca) złotych... :mrgreen: ...

Dla posiadacza takiego auta to pikuś...

Jedna pociecha - jeśli jak piszesz masz przycisk w panelu i on (ten przycisk) odryglowywuje klapę to wiązka już jest. Reszta rzeźby pozostaje.

A kodowanie końcowe to najmniejszy problem i koszt.