Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siemacie :wink: Nie wiem czy pamietacie moj temat o temperaturze choc wiele ich jest, mianowicie jak kupilem Bunie z Niemiec a bylo to okoo 3 tyg temu to zagrzala mi sie jak postala okolo 1h na wolnych obrotach (tak wskazywal licznik). W Niemczech stala 3 miesiace nieuzywana, nawet na silniku bylo widac. Wczoraj postanowilem sprawdzic jeszcze raz, zostawilem ja na ponad 45 min. na mrozie i nic totalnie nic wskazowka byla troszke przed srodkowa kresta (tak chyba byc powinno) :8) Wczesniej sprawdzilem bezpieczniki bo tak poradzil mi znajomy :roll: Mysle, ze przyczyna moglo byc to, ze stala tak dlugo albo mozliwe, iz bezpieczkik jaks nie laczyl :twisted: Co sadzicie o tym, jak narazie wszystko gra :modlitwa: Pozdro
BrillaNtrot- MałY DiabeŁ ::--::
Opublikowano
Wlasnie tez tak pomyslalem :lol: Mialem farta :mrgreen: Juz sie przestraszylem z ta temperatura. Szkoda mi mojej Buni :modlitwa: Moze niedlugo wstawie fotki tylko nie wiem jak, moze pomozecie to ocenicie ja. Jak cos to piszcie na gg albo na ten topic :wink: Pozdrooofki
BrillaNtrot- MałY DiabeŁ ::--::
Opublikowano
No sprawdzisz jak bedzie temp w + , przy mrozach nie jest tak łatwo zagrzać ale jak przyjdą ciepłe dni to zobaczysz bo to nie musi być wina termostatu a np. viska
http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg