Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, dzies spojrzalem na moje auto z tylu i wydawalo mi sie delikatnie przechylone na prawa strone, tj. strone kierowcy (uk). Roznica to okolo 30-50mm max. Czy to jest normalne? Dodam ze sprawdzalem cisnienie w oponach i z tylu mam 2,3 bar przod 2,0 bara, takie jak zalecane... Sprawdzalem na klku powierzchniach i jet tak samo...

Czy ma na to wplyw pelny bak paliwa??? Bo zatankowalem do pelna i teraz ma z trzy kreski ponizej pelnego baku, wiem ze zbiorniki sa podzielone na dwie czesci, czy mozliwe ze w jednym zbiorniku jest wiecej paliwa niz w drugim? Zawieszene mi nie puka i nie stuka, auto trzyma sie drogi ok, opony continental run flat 225.45.17 91v Auto ma przejechane 36.000 km.... Pozdro i dzieki za sugestie

Opublikowano
jesli obie opony takie same z tylu (co w anglii nie jest norma) to cos nie tak ze sprezynkami. warto tam zajzec bo byc moze cos tam bylo kombinowane np. rozne sprezyny lub amortyzatory. Roznica 30-50mm to za duzo zeby wszystko bylo tak jak trzeba. poogladaj tam wszystko, sprawdz srednice drutu w sprezynach i daj znac co ustaliles :cool2:
Opublikowano

Auto kupilem od mojego bossa, kupil nowke w salonie i po trzech latach i 20.000 mil sprzedal mi. Suto mialo dwa serwisy w bmw i tyle, moj boss starszy typ wiec sie nie bawil w zadne modyfikacje... Auto widzialem codziennie w pracy. Jest jak nowe :) bo ten gosciu to straszne pedant.... Poczekam jak wyjezdze paliwo czy cos sie zmieni :) pozdro

A cztery oponki identyko Continental 193£ za sztuke run flat zmieniane w marcu tego roku :))