Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Orientujecie się, czy istnieje możliwość przedłużenia gwarancji w przypadku x1 i jaki jest jej koszt?( oczywiście będę kontaktował się w tej kwestii z serwisem) Czy przedłużał ktoś gwarancję? Service Inclusive auto posiada, ale wiadomo, że to co innego.

Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dzięki, ale gwrancję już przedłużyłem na rok. Za rok znowu będę mógł przedłużyć i to o wiele bardziej się opłaca, zwłaszcza, że auto robi małe przebiegi. Oczywiście jest kilka wykluczeń, typu świerszcze, uszczelki etc., ale najważniejsze, czyli cały układ napędowy i zawieszenie są objęte gwrancją.
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Dzięki, ale gwrancję już przedłużyłem na rok. Za rok znowu będę mógł przedłużyć i to o wiele bardziej się opłaca, zwłaszcza, że auto robi małe przebiegi. Oczywiście jest kilka wykluczeń, typu świerszcze, uszczelki etc., ale najważniejsze, czyli cały układ napędowy i zawieszenie są objęte gwrancją.

W jakiej kwocie ten rok? I do jakiego przebiegu obowiązuje?

Opublikowano

Ja wybrałem ten pakiet:

1 093 zł (gwarancja 3 lata od pierwszej rejestracji albo 80 000 km). Siwyoscar podał link pod którym są dostępne różne kombinacje.

Opublikowano
Ja nie mam 2 lat jeszcze a juz ponad 100 tys nalatane...chyba będzie cięzko coś korzystnego dostać, ale w Twoim przypadku jak najbardziej nie ma się nad czym zastanawiać...