Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Całkiem niedawno pisałem że przymierzam się do zakupu BMW e90 ale miał to być diesel 2,0d. Ale po wysłuchaniu różnych opinie zdecydowałem się jednak na Benzynke 2,5 218KM w automacie.

Powiedzcie mi na co zwrócić głównie uwagie przy zakupie tego modelu. Słyszałem że jest to silnik jedne z mniej awaryjnych??

Opublikowano
Witam

Całkiem niedawno pisałem że przymierzam się do zakupu BMW e90 ale miał to być diesel 2,0d. Ale po wysłuchaniu różnych opinie zdecydowałem się jednak na Benzynke 2,5 218KM w automacie.

Powiedzcie mi na co zwrócić głównie uwagie przy zakupie tego modelu. Słyszałem że jest to silnik jedne z mniej awaryjnych??

Ja mam taki silnik.

Bierze troszkę oleju (pół litra od wymiany do wymiany)

Zero awarii. Jeździ naprawdę zacnie. Pięknie brzmi :P

Same plusy.

Opublikowano

Kasprzyk jak masz jakieś pytanie to pytaj, bo w sumie co za różnica czy ma 2006 i 150tys przebiegu czy 2010r i 50tys przebiegu?

Poczytaj trochę forum i zobaczysz, że na większość swoich pytań znajdziesz odpowiedzi. A jak nie najdziesz to zakładasz konkretny temat :cool2:

http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF