Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupilem w Anglii x1 x drive z opcja comfort access (zapalanie bez wkladanie kluczyka i otwieranie -zamykanie na dotyk).Jak budowalem moj model na stronie bmw.uk to bez tej opcji zamek w drzwiach jest widoczny,po wpisaniu opcji-comfort access zamek jest niewidoczny.Kiedy odbieralem samochod to zdziwilem sie ze zamek jest widoczny.Pokazalem sprzedawcy strone bmw.uk i zapytalem dlaczego zamek jest nie zakryty.Powiedzial mi ze strona bmw ma blad,zle pokazuje,ze zamek zawsze jest widoczny.Teraz nie wiem jak jest.Czy zamek w drzwiach jest widoczny czy nie?Moze ktos mi powie.Dziekuje.
Opublikowano

Zamek musi być

jak wyobrażasz sobie otwarcie auta kiedy dostęp komfortowy padnie? albo cały pilot? tylko kluczyk ratuje...

rozumiem ze mówimy o zamku w drzwiach... a "zakryty" to ze go w ogole nie ma ?

Opublikowano
Ja moze zle sie wyrazilem,wiem ze zamek musi byc jesli jest jakis problem,ale mi chodzi o to czy on powinien miec jakas nakladke,oslone ktora w razie potrzeby mozna zdjac.Tak wlasnie mialem w Nissanie Qashqai+2,zamek byl ale mial specjalna oslone ktora mozna bylo zdjac w razie potrzeby.
Opublikowano

Ale czy masz komfort access czy nie...(ja w E84 nie mam)... to tak samo korzystasz z kluczyka doraźnie w razie awarii ja z niego tez nie korzystam... tylko korzystam z pilota... także tez mogli by nakładkę dać:) tak na logike

w E87 nie mam nakładki na zamek a mam dostęp komfortowy ... X1 dopracowane nie jest wiec nie liczył bym na więcej...

ale niech wypowie sie ktoś kto ma komfort access z tym ze na rynek polski tez mogły wychodzić inaczej na UK inaczej na USA i rosje tez być może konfigurator ma zapisane dane na jakis rynek a gdzieś jest inaczej