Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam silnik M47N 150 km 2004r i mam problem z weżem od wspomagania, tym dlugim co ma w polowie tulejke ścisnietą,problem jest taki że w polowie weża poci mi sie i delikatnie kapie olej,wczesniej tez tak mialem ,ale kupilem na allegro używany wąż pojeździlem jakies 2 tygodnie i znowu olej wydostaje sie z tego zacisku.Tak sobie myslałem żeby oddac ten wąż do regeneracji i na nowo go zacisną .tylko nie wiem czy wytrzyma taki wąż,bo ten waż ma jeszcze w środku taka rurke białą,a jak oddam do regeneracji to gościu założy zbrojony waż bez tej rurki w środku i bez tego łączenia w połowie węża.jest sens ten waż regenerowac czy lepiej kupić nowy który kosztuje 300zł ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wtrące się..do kogo ten tekst? Kolega napisał, żeby kupić nowy a jak nie masz kasy (bo co chwile zakładasz wątek z problemem, pewnie Cię kojarzy) to dolewaj olej.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Ja potrzebowałem konkretnej odpowiedzi czy ten waż sie da zregenerowac,a nie że jak nie mam kasy to rób dolewki i jeżdzij dalej,kiedys mechanik powiedział mi prawde ,że na tym forum to sami laicy siedza a prawdziwy mechanik nie siedzi na forum bo nie ma czasu bo siedzi w kanale.A moim zdaniem jest garstka ludzi np. yosihmura01 co znają sie na rzeczy a reszta to powinna siedziec cicho i nie zasmiecac forum
Opublikowano
Podjedz do firmy zakuwajacej hydraulike i zapytaj, czy jest mozliwosc zakuc ten przewod od nowa na starych przylaczach (nie z kazdego przewodu mozna odzyskac stare koncowki). Jesli sie da to spokojnie mozesz regenerowac ale koszt zblizy sie napewno w okolice 150 zl.
Opublikowano
Ja potrzebowałem konkretnej odpowiedzi czy ten waż sie da zregenerowac,a nie że jak nie mam kasy to rób dolewki i jeżdzij dalej,kiedys mechanik powiedział mi prawde ,że na tym forum to sami laicy siedza a prawdziwy mechanik nie siedzi na forum bo nie ma czasu bo siedzi w kanale.A moim zdaniem jest garstka ludzi np. yosihmura01 co znają sie na rzeczy a reszta to powinna siedziec cicho i nie zasmiecac forum

Kolego to siedz tez cicho i nie zadawaj glupich pytan tylko zasmalaj do sklepu po nowy albo do kolegi ktorego wyzej wymieniles ( bez obrazy dla niego )

Ps: a ten twoj mechanik tez siedzi ciagle w kanale i nie ma czsu na nic :lol: :lol: :lol: nie sadze :lol:

Czytaj dobrze :!:

"Bokiem Mijam Wszystkich " :D Bawarski Motor Warczy i Bardzo Mocno Wymiata

Moja bestia ;) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=196786

Opublikowano
witam,dzisiaj oddałem waż do regeneracji,koszt tej regeneracji to 130 zl i roczna gwarancja,gosciu wywalił stary waż i wstawił nowe weże,wszystko wygląda solidnie,zobaczymy jak długo wytrzyma taki waż.