Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam serdecznie, składam swoje pierwsze BMW serii X3 i mam pewien dylemat. Proszę Was o podzielenie się informacjami i opiniami na temat zestawu HiFi 16 głośników ze wzmacniaczem 600. Jak to gra i czy warto zainwestować dodatkowe pieniądze? Z góry zaznacze ze jestem dosyć wymagający co do caraudio. Dziękuje i czekam na wpisy.
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam serdecznie, składam swoje pierwsze BMW serii X3 i mam pewien dylemat. Proszę Was o podzielenie się informacjami i opiniami na temat zestawu HiFi 16 głośników ze wzmacniaczem 600. Jak to gra i czy warto zainwestować dodatkowe pieniądze? Z góry zaznacze ze jestem dosyć wymagający co do caraudio. Dziękuje i czekam na wpisy.

miałem HIFI PRO w E90

wymiata !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Zgodzę się z kolegą, który miał Hifi w F25-tce , też słuchałem tego i rewelacji nie ma.

Zastanowił bym się na twoim miejscu nad zakupem tylko dobrego pakietu nawigacyjnego bez dodatkowych wzmacniaczy i głośników (jak jest taka opcja), a jak jesteś wymagający co do muzyki to założym bym całą muzykę od podstaw samemu...

Jakby co napisz na Priv , pomogę Tobie dobrać najlepszą konfigurację, a jak takiej nie będzie w BMW to zbudujemy muzykę od podstaw..

Matias
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanowił bym się na twoim miejscu nad zakupem tylko dobrego pakietu nawigacyjnego bez dodatkowych wzmacniaczy i głośników (jak jest taka opcja), a jak jesteś wymagający co do muzyki to założym bym całą muzykę od podstaw samemu...

Popieram.

Zainstalowalem wlasnie Top Hifi z wzmacniaczem "600W" do E89. Gra to lepiej niz podstawa ale,

- patrzac na przekroj kabla plusowego, ktory zasila wzmacniacz to jego moc ma 50W a nie 600W (600W uzyskano chyba dodajac maksymalna moc wszystkich 14/16 glosnikow :norty: )

- gdybym wiedzial, ze bedzie taki efekt to majac rozebrany samochod za te pieniadze kupilbym profesjonalny wzmacniacz i dobre glosniki i zbudowal system od nowa

- budujac wlasny system zostawiasz zakodowany standardowy system fabryczny i nie tracisz gwarancji (nie trzeba nic przekodowywac) i jezeli zostawisz standardowe radio to nikt z ASO sie nie pozna

Beste Maschine der Welt