Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam moi drodzy wiem ze byuc moze bylo to gdzies ale spedzilem juz dwie noce i nic ciekawego nie znalazlem a pozatym tyle tych postow ze kazdy predzej czy pozniej by stracil cierpliwosc:D

otoz kupilem taki oto kabelek

http://allegro.pl/show_item.php?item=2749167215

i chcialbym sie dowiedziec czy w jaki kolwiek sposob da rade sie polaczyc z moim m50 2.0 vanos z 93r :)bo jesli nie to sobie odpuszcze a jesli tak to bede probowal dalej:)

powiem tylko tyle ze pod dwoch nocach nie przespanych udalo mi sie dojsc do tego ze inpa widzi baterie on i zaplon on ale co bym nie chcial robic wyskakuja errory tylko jak robie special test cos tam miga i robi jakis test :)

natomiast w DISie zainstalowalem wszystko jak w instrukcji ale troche zabawy bylo i udalo mi sie bez problemu przejsc API test ale tam taki problem ze wgl nie chce nic diagnozowac itp bo niby modele od 98r w zwyz czy ktos jest mi w stanie pomoc ?? z gory dzieki:D

ps jesli ktos mialby takis am kabel i takie samo bmw:D jestem w styanie zaplacic za poprawnie dzialajaca inpe :D bo juz zaczynam tracic do tego cierpliwosc::D:D:D

Opublikowano

Poniżej 98 roku interfejsem pod usb nic nie zdziałasz.

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Moduł do własnej konfiguracji świateł E39 sprzedam!

icon3.png BMW E36 316i M43

icon1.pngBMW E61 530D M57N

Opublikowano

ale zeby nic sie nie dalo nawet inpa zrobic?? z tego co tam juz gdzies czytalem powinno sie laczyc z np airbag a tu kicha...

a pozatym co zmieni zwykly kabel rs jak w disie dalej nie bedzie wyboru ponizej 98r ?

Opublikowano
aha no ja to klikalem i errory jakiies;/ z drugiej strony cos nie tak ze nie da sie polaczyc za pomoca usb napewno jakos da sie to skonfigurowac, a nie bylo nikogo na forum komu by sie to udalo??:P :norty:
Opublikowano
nie twierdze ze sie da hehe tylko twierdze ze to dziwne bo sa silniki ktore sa w roku 98 i np 96 wiec czemu przed 98 nie da sie polaczyc... o to mi chodzi :)
Opublikowano

Jak już koniecznie chcesz się bawić fejsem pod usb to spróbuj z modułem poduszek - powinieneś się połączyć.

Wysyłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2

Moduł do własnej konfiguracji świateł E39 sprzedam!

icon3.png BMW E36 316i M43

icon1.pngBMW E61 530D M57N

Opublikowano
nic z tego ;/ batery on i zaplon on ale laczyc sie nie chce tylko specjal test dobramusze napisac do pana od ads:D i bede bawil sie dalej a tak pozatym juz jest gdzies w internecie jakas instrukcja co gdzie robic w disie bo w inpnie jakos opanuje ale tez bym nie pogardzil :P pozdro.
Opublikowano
nic z tego ;/ batery on i zaplon on ale laczyc sie nie chce tylko specjal test dobramusze napisac do pana od ads:D i bede bawil sie dalej a tak pozatym juz jest gdzies w internecie jakas instrukcja co gdzie robic w disie bo w inpnie jakos opanuje ale tez bym nie pogardzil :P pozdro.

dobra ads zampowiony po laptopa tez juz jade:D znalazlem za 80m zl xD caleron 1.8 i 512 ramu mam nadzieje ze uciagnie disa:D juz dawno na czyms takim nie pracowalem:D pzodro wsyztskim i dzieki za podpowiedz. zostalo tylko kabelek zwrocic:Dsprzedajecmu wkoncu 130 zl nie chodzi droga:D