Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Interesuje mnie ta jedynka: http://moto.allegro.pl/bmw-e87-bi-xenon-navi-pro-skora-pdc-full-opcja-i2751730883.html

VIN: Wbauf51000js56805

Już go sobie rozkodowałem dzięki forum:)

Mam pytanie. Auto jest z Niemiec. Czy da się jakoś zweryfikować ten przebieg? Mam podjechać do ASO czy mamy na forum jakąś dobrą duszę, która może pomóc.

W VINie jest opcja S902A [Kontrola specjalna pojazdów prasowych]. Czy należy się tym przejmować? NA różnych forach są różne opinie co to mogło oznaczać.

Jak waszym zdaniem z bezwypadkowością? Wiem, że ze zdjęć to wróżenie z fusów ale wydaje mi się, że przednie lampy jakoś dziwnie spasowane. I auto na niemieckich blachach, nieopłacone a brakuje na szybie naklejki ekologicznej...

Radzę się zanim pojadę 250 km auto zobaczyć:)

Szukam E87 120i albo 120d. Koniecznie w wyposażeniu xenon, skóra, navi, telefon. Jeżeli ktoś ma coś do zaoferowania to bardzo chętnie zobaczę.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To dorzuć rozkodowany vin i popraw tytuł, bo jest do bani :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

W VINie jest opcja S902A [Kontrola specjalna pojazdów prasowych]. Czy należy się tym przejmować? NA różnych forach są różne opinie co to mogło oznaczać.

to akurat lepiej bo wykończenie porządniejsze, przynajmniej w teorii :P

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały