Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kolegow. mam pytanie o uklady chlodzenia w e60. wczesniej w e39 to porazka na kilku specow nikt nie byl w stanie mi dobrze odpowietrzyc uklady byly tylko wymiany po kolei term.. wisko itd. wkoncu niby uszczelka,glowica i auto sprzedane za grosze. jak jest w e60 bo mam wode w ukladzie. wystarczy spuscic czesc i zalac koncentratem i gotowe czy cos ? jak odpowietryc ? moze jakies porady co zrobic bo minus na dworze sie robi. dzieki

e60 520i 04r. m54

viewtopic.php?f=73&t=117891

Opublikowano

Nie znam dobrze tego silnika ,ale spuscil bym wszystki ten syf w twoim wypadku i sie o nic wtedy nie martwil , wlacznie z odkreceniem sruby w bloku ( jesli jest :think: )

Ja odpowietrzam z przodem auta podniesionym troche wyzej ,mi sie zawsze sprawdza i na drugi dzien ,gdy autko postoi ,zanim odpale ,sprawdzam czy plynu jescze mu nie brakuje :wink:

"Bokiem Mijam Wszystkich " :D Bawarski Motor Warczy i Bardzo Mocno Wymiata

Moja bestia ;) http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=196786

Opublikowano
jak bylem w serwisie na slch serwisowej z kablem to gosciu mi odkrecil zbiornik plynu zeby sprawdzic stan to mu mowie ze mi zapowietrzy uklady bo goracy silnik a on na to ze sie nic nie stanie ze sam sie odpowieyrzy niby a na pewno bedzie ok. w e39 po takim czyms to kaplice mialem zawsze
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.