Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam! panowie mam problem z podgrzewaniem fotela pasazera,a konkretnie nie działa mata fotela lecz tylko opieradła,mata w siedzisku jest sprawna,wie ktos gdzie szukac przyczyny?
Opublikowano (edytowane)
pewny nie jestem,lecz tak jak pisze ,działa tylko siedzisko,a opieradło nie!wiec pytam jak to wyglada,moze ma ktos jakis pomysł co w pierwszej kolejnosci sprawdzic? Edytowane przez RV6
Opublikowano
pewny nie jestem,lecz tak jak pisze ,działa tylko opieradło,a siedzisko nie!wiec pytam jak to wyglada,moze ma ktos jakis pomysł co w pierwszej kolejnosci sprawdzic?

Ja mijałem w audi tak samo czyli góra grzała a dół nie i okazało się ze do wymijany mata :( mówię ci ze masz do wymijany mate musiał ktoś z kolanami wiechac na siedzisko

Opublikowano
a skąd wiesz ze sprawna rozbierałeś siedzisko :?: moim zdaniem jest któryś przewód przepalony

siedzisko grzeje ,lecz opieradło juz nie :|

Opublikowano
a skąd wiesz ze sprawna rozbierałeś siedzisko :?: moim zdaniem jest któryś przewód przepalony

siedzisko grzeje ,lecz opieradło juz nie :|

Wiec rozbierz poszycie[bo i tak musisz chyba ze kupisz używany fotel] to zobaczysz ze jest przerwany drut miedzy siedziskiem a oparciem i tak masz szczęście że nie wypalił ci dziury w materiale :norty:

Opublikowano
rozbierał bede w ostatecznosci,pierwsze co to chciałbym wykluczyc wszystkie bezpieczniki,badz wtyczki itd.
Opublikowano
Tłumaczyć jak krowie na granicy :duh: , jakbyś miał spalony bezpiecznik to całe siedzenie by nie grzało ,a za grzanie odpowiada jedna wtyczka tyle pomogłem wiec jak nie chcesz słuchać radź sobie sam :cool2:
Opublikowano
super ze wiesz w 100% co jest spalone u mnie,ciesze sie,ale chciałbym aby sie tez inni urzytkownicy e90 wypowiedzieli,moze mieli taki przypadek i wiedza jak do tego podejsc,co sprawdzic w pierwszej klejnosci,lub od czego zacząc :wink: