Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Przeglądając forum nigdzie nie mogę znaleść konkretnej odpowiedzi na moje pytanie. Mianowicie zakupiłem sprężyny na tył firmy maxgear po sprawdzeniu w internecie numeru katalogowego 60-0119 okazało się ze sprężyny przeznaczone są nie do compacta ,a do Kombi. Teraz nasuwa sie pytanie czy owe sprężyny będa pasowały do compacta tyle ,że auto będzie poprostu wyżej stało ( tak jak na jakiś wzmocnionych) w zwiąsku z tym że te sprężyny sa twardsze czy nie da się ich wogole założyć bo czytałem na forach ,że compact ma inne tylne zawieszenie niż reszta nadwozi w e36. Pytam bo nie wiem czy odsyłać towar do sprzedawcy czy próbowac zamontować i zobaczyc jaki będzie efekt. Pozdrawiam i z góry dziekuje za odpowiedzi.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie będą pasować, compact ma zawieszenie na belce i jednym wahaczu, turas, sedan i coupe ma wielowahacz. One tylko pasują do compakta e36 i ew. do e30.

PZDR>