Skocz do zawartości

Brak ogrzewania w Bmw e36 1.7 Tds :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . mam problem z ogrzewaniem. ciagle wieje zimnym powietrzem:( dodam ze posiada klimę ręczna. dwa pokretła :( dwustrefowa) za elektrozaworami przewody są zimne , wogole nie idzie płyn na nagrzewnice. rozebrałem te elektozawory i wyrzuciłem ze blaszki blokujace niby teraz powinien byc obiek ale tak sie nie dzieje :( i wogole tak jakby w obiegu nie było cisnienia. przewody są miekkie :( dodam że nagrzewnica nie jest zabita

Prosze o pomoc z góry dzieki :)

Opublikowano

witam. posiadam bmw E 36 318TDS r 97 w którym panel climatronika najpierw zaczął mrugać pozniej zaczął normalnie wyświetlać a na koniec zgasł. podłaczałem mój panel climatronika do innego samochodu tzn. do tego samego modelu i działał dobrze.podejrzewam ze moze przekaznik padl. tylko nie wiem gdzie on się miesci? czy ktoś też miał taki problem bo idzie zima a ja nie mam ogrzewania? proszę o w miarę szybką pomoc. z góry dziękuję za odpowiedz.

lubis. :D