Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie :)

Potrzebuję porady dotyczącej gasnącego xenona, ponieważ po zapaleniu świateł prawa lampa zapala się i po paru minutach gaśnie.

Po paru próbach typu włącz-wyłącz zapala się na stałe ale niestety nie pali się jednolitym światłem tylko rozbłyska mocniej co chwila i ciemnieje.

Podmieniałem 3 różne przetwornice, żarniki i resztę wszystkiego co znajduję się w lampie i nadal to samo.

Dodam że lampy są oryginalne z xenonem, w żadnym wypadku nie HID.

Proszę o ewentualne sugestie na co zwrócić uwagę.

Dis nie pokazał żadnego błędu.

Opublikowano

Dziękuję za zainteresowanie tematem ale prosił bym o czytanie postów bo przecież wyżej napisałem co było podmieniane.

Żarnik siedzi nowy, oryginał i to napewno nie jego wina.

Opublikowano

Od dzisiaj dzieję się tak samo z drugą lampą, i zauważyłem że obie gasną w momencie kiedy skręcam bez różnicy czy w lewo czy w prawo.

Nie wiem co z tym zrobić może komuś przychodzi coś do głowy, a może miał podobnie, prosił bym bardzo o pomoc.

Opublikowano

Przetwornice ci siadaja. Mialem tak w Omedze. Tam mialem oryginalne xenony. I padl ni j3e3n przerwornik.

Proponuje kupic zestaw HID z przetwornicami Slim Digital i zarowkami D2S bedzie xi swiecic jak dawniej legalnie ale unikniesz kosztow oryginalnych przetwornic

Sa zestawy HID Slim Digital z zarowkami D2S.