Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich!jestem na forum nowy,wypada sie przedstawic i moją bunię rzecz jasna,zatem czynie to i przechodzę do rzeczy:) Jak w temacie nie mam świateł dziennych ,a powinny byc na A- "automacie" - pala sie tylko postojowe bez mijania ,czyli same ringi. Gość (konkretny kolo),u którego sprawdzałem auto przed kupnem sam był zaskoczony,bo i sprawdzaliśmy date sterowników bodajze (nie znam sie tak na elektronice) i date prod. samych lamp,bo padło podejżenie ze zostały wymienione,to jednak wszystko jest ok. zatem pytanie dlaczego to nie działa?? mozna to podobno przeprogramowac ,ale skoro powinny byc dzienne,a ich niema to co moze byc przyczyna?moze ktoś podpowie,byłbym wdzięczny!
Opublikowano
Ano tak(jeśli dobrze rozumiem skrót Lci -facelift?) ,ale czy nie powinien się wewnętrzny ring mocniej świecić :) ? dodam ,że nie mam ksenonów,jeśli ma to znaczenie..
Opublikowano
Panowie ,dziękuje za odpowiedzi,musze też coś sprostować ,otóz na automacie świeca się światła ringi plus mijania,czyli tak jak w normalnym ustawieniu włączonych świateł.W idrive jest opcja daytime running lights i działa bo mogę ja włączyć bądż wyłączyć.Cały pic w tym ze jak wiem i widze na ulicy inne bunie po lifcie maja "dzienne" własnie same ringi świecące o wiele mocniej ,bez soczewki światła mijania...czyli u mnie trzeba by na A zgasić światło mijania i podnieść moc ringów
Opublikowano
BayerischeMotorenWerke dziekuję za konkretną odpowiedż.Zatem wszystko jasne :)