Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , kupiłem nawigacje DYNAVIN E-83 :?: :?: :?: ,samodzielnie je zamontowałem bez większych problemów ,nawigacja Igo8 AutoMapa szmiga bez żadnych problemów ,ale ta nawigacja jest przygotowana do odtwarzania filmów i muzy i z tym mam problem ,filmy odtwarza ale bez dzwięku .Mam radio orginał z nawigacją ,po konsultacji ze sprzedawcą wystarczy właczyć AUX ,ale te radio tego nie posiada , i nie mam możliwości odtwarzać filmów i muzy ,może ktoś wie jak ten problem ugryźć, chciałem już wymieniać radio ale nie wiem czy to ma sens.
Opublikowano

Kiedyś widziałem u kolegi w X3 tę nawigację ( nie wiem czy ten sam model ) ale on miał aux i wszystko śmigało.Zapytam przy okazji i napiszę jakby co

Poza tym to sprzedawca ma obowiązek poinformować ciebie co i jak i niech myśli

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano
Kiedyś widziałem u kolegi w X3 tę nawigację ( nie wiem czy ten sam model ) ale on miał aux i wszystko śmigało.Zapytam przy okazji i napiszę jakby co

Poza tym to sprzedawca ma obowiązek poinformować ciebie co i jak i niech myśli

Dlatego myślałem o zmianie radia bez nawigacji

Opublikowano
Mówisz o filmach pod radiem czy pod systemem?

U ustawieniach system setup masz zaznaczone "brake"?

Nie do końca wiem o czym piszesz, ale w opcjach Dynavin jest dzwięk zewnetrzny ,próbowałem na wł. i wył. i bez rezultatu a setup radia nie wiem jak uruchomić ,a dzwięk musi przechodzić przez radio