Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum.

Mam taki problem zainstalowalem INPA i ogolenie 1/2 mi jej dziala czyli laczy sie autkiem anie nie wszystko jest atywne pojawiaja mi sie bledy ifh-0003 ifh-0009 . Znalazlem inpa_problems_FAQ i tam znalazlem ze problem jest ustawienie buffora FIFO . Poadany jest rowniez dokladny adres gdzie znajde ten buffor aby to zmienic jednak gdy w chodze po sciezce to na samym koncu nie mma czegos takieg jak ten buffor fifo. MOze ktos wie gdzie to zmienic i czy tu jest problem . Posiadam windows xp.

Opublikowano
Menedżer urządzeń \ port komunikacyjny com1 (możesz mieć inny port nie wiem pod jakim zainstalowałeś) \ właściwości \ ustawienia portu \ zaawansowane
Opublikowano

tak to tam powinno byc a tam pojawia mi sie inne okno niz w instrukcji w ktrym jest :

wielkosc transferow USB

opcje BM

Timeouty

opcje

takie sa glowne podswietlone na nie biesko mozliwosci, nigdzie tam nie widze bufora fifo????

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...