Skocz do zawartości

bmw e 34 2.4 td

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam problem z bmw nie raguje na pedal gazu niewiem co robic wymienilem nastawnik i tak samo prosze o pomoc
Opublikowano
  • Autor
wymienilem na inny i to samo
Opublikowano
  • Autor
podlaczalem i wychodzi bled poteancjometr pedalu gazu i podlączyłem iny i to samo niewiem co robic proszę o rade co morze byc jak powoli dusze padał gazu too dojdzie do 2000 obrotuw i odcina
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
WITAM MAM PROBLEM Z E 34 2.4TD Z ROKU 1990 WYMIENILEM KOMPUTER BO NIE RAGOWALA NA GAZ A TERAZ NIEMA SILY JECHAC BO WYMIENILEM POMPE NA INOM A TERAZ ZAŁORZYŁEM SWOJOM I NIEMA SILY
Opublikowano
W pierwszej kolejnosci radze isc do szkoly aby podszkolic poprawne pisanie
Opublikowano
Nic z tego nie rozumiem. Przecież wyskakuje błąd potencjometra, więc się nim zajmij. Tazbud napisz jeszcze raz o co ci chodzi. Wcześniej przeczytaj swoje posty.
Opublikowano
pedał gazu masz elektryczny? to może on jest winny?
Gdyby Bóg kochał przedni napęd to chodzilibyśmy na rękach ;)
Opublikowano
  • Autor
witam miałem problem z potecjometrem pedału gazu ale okazało się ze był uszkodzony komputer a najpierw wymieniłem pompe wtryskowom ale to nie było to iteraz założyłem moją i teraz odpala i reaguje na gaz a teraz niema siły jak włacze bieg to tak jak by miała zaciągnienty renczny i nie zbiera sie tak jak powina prosze o pomoc
Opublikowano
Niech ktoś dorosły napisze o co ci chodzi. :mad2:
Opublikowano
  • Autor
powiem krótko nie ma mocy jest poprostu mół nie idzie jechac
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
witam bmw zrobione wszystkiemu byływine komputery zbiera sie tylko pope czeba ustawic bo falują troche obroty jak się chce to się samemu naprawi