Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
podlaczalem i wychodzi bled poteancjometr pedalu gazu i podlączyłem iny i to samo niewiem co robic proszę o rade co morze byc jak powoli dusze padał gazu too dojdzie do 2000 obrotuw i odcina
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
WITAM MAM PROBLEM Z E 34 2.4TD Z ROKU 1990 WYMIENILEM KOMPUTER BO NIE RAGOWALA NA GAZ A TERAZ NIEMA SILY JECHAC BO WYMIENILEM POMPE NA INOM A TERAZ ZAŁORZYŁEM SWOJOM I NIEMA SILY
Opublikowano
witam miałem problem z potecjometrem pedału gazu ale okazało się ze był uszkodzony komputer a najpierw wymieniłem pompe wtryskowom ale to nie było to iteraz założyłem moją i teraz odpala i reaguje na gaz a teraz niema siły jak włacze bieg to tak jak by miała zaciągnienty renczny i nie zbiera sie tak jak powina prosze o pomoc
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
witam bmw zrobione wszystkiemu byływine komputery zbiera sie tylko pope czeba ustawic bo falują troche obroty jak się chce to się samemu naprawi