Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam jestem w trakcje planowania sytemu obecnie posiadam juz radio pioneer deh 7700mp w planach bedzie jakis 4kanalowiec na tyl do 6x9 hertz i zabudowa na hert 25cm jescze nie wiem czy br czy zamknieta .moje pytanie jest czy macie jakies pomysly na przod myslalem nad wcisnieciem 16 w orginalne miejsca na dorobionych panelach ale czy to ma sens te glosniki musza miec dosc duze pudlo rezonasowe jak np.drzwi a tam w blotnikach to juz lipa sale musialbym uszcelnic .wiec pozostaja mi 13 dobrej jakosci leka skierowane w strone sluchaczy macie jakies zdjecia takich instalacji .bo musze jakosc przerobic te kratki na glosniki zeby one nadal tam byly a na nie panele?gdzie najlepiej zamontowac tweetery myslalem na trojakatch lusterek . przedni paski podszybia odpadaja bo nie chce mi sie wmantowac ladnie wkamponowac bo wiem jaka to zmudna praca pozatym dzwiek dochadzacy z lusterk bedzie ok .czekam na propozycjie i dyskusje :wink:
Opublikowano

he no i sie troszke poszukalo no i podziele sie razem z wami mysle ze dla wielu bedzie przydatne http://www.showyoursound.nl/Public/Showcase/default.asp

super strone z maxi instalacjami naprawde kosztownymi .

co do mojego problemu mam pytanie czy przestrzen za glosnikiem w nogach tej 13 jest otwarta tzn.moge zobaczyc glosnik jak zdejme nadkole.bo jesli tak to to wszystko musialbym zabudowac czy nie lepiej panele na drzwi .tylko nie wiem jak bedzie to grac w drzwiach bo mam zle doswiadczenia z innym autem i wygluszniem jakos to kiepsko gralao i wszystko brzeczalo w srodku a ze bmw jest bardziej skomplikowane mysle ze wygluszenie musi byc profesjonalne?wiec doradzcie jak by to gralao z 13 lub 16 w nogach na panelech zabudowane od tylu z mala komora ?