Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie,

mam do Was pytanie. Jak to wygląda w De z przeglądami? Tam jest ten HU/AU i niektóre to mają a niektóre nie - o czym to świadczy. Niektóre mają napisane że TUV Inpsektion Neu - co to oznacza?

Dzięki za odpowiedź

Opublikowano

tak się składa że odwiedziłem ten handel pod koniec lipca ,mieli tam mazde 5 -miała być niemalowana a była robiona cała [BAD] , jedyne co pozytywnie to szybko dosłali mi vin papiery .

pytaj i sprawdzaj może ta bmw jest faktycznie ok., w obsłudze pracuje jakiś ruski bo mu się wymykają ruskie słówka.

zaraz coś ci dodam ,ale ta jest całkiem całkiem.

Opublikowano

HU -techniczne co 2 lata

AU -spaliny ,koszt obydwu to ok 70-90 euro -ważne bo na spalinach wiele odpada ,usczelka glowicy ,turbo itp.

ważne jest by miał hu i au i w hronologii

na wyciągach z tych badań jest podany przebieg w km i jakie byly usterki ,lub ich brak

Opublikowano
Jeżeli chodzi o prywatnych włascicieli to trzepią się nawet o 10 euro. W zasadzie nie chca się targować, jak już trafisz na takiego co opuści 100euro to jest wielki sukces. W Szwajcarii gdzie temat znam najlepiej, nic nie można urwać, w najlepszym przypadku na kilka litrów paliwa. Cały czas mam na myśli prywaciarzy.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No właśnie ciekaw jestem ile można utargowac z takich aut w cenie ok 18-21 tys Eu? I jak to robić z niemcem:) ? Macie jakieś patenty:)?

nie za bajdzo utargujesz :mrgreen:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Ja przeważnie od prywatnych zawsze 1tyś.e,ale za kwoty około 12tyś.e.

Od handlarzy gorzej coś utargować przeważnie około 500e.

Chociaż od handlarza też utargowałem pare razy 1tyś.e.

Opublikowano
Tysiąc euro? :shock: Kolego jak to robisz :duh: Nie wierzę, naprawdę nie wierze. Gdzie ty się do tej pory chowałeś, przecież powinieneś na takim darze negocjacyjnym zbić majątek.
Opublikowano
Tysiąc euro? :shock: Kolego jak to robisz :duh: Nie wierzę, naprawdę nie wierze. Gdzie ty się do tej pory chowałeś, przecież powinieneś na takim darze negocjacyjnym zbić majątek.

Co się tak dziwisz nie jestem frajerem,żeby kupować za ceny wystawione w ogłoszeniu.

Nie musisz wierzyć pisze zawsze prawde.

Opublikowano
KOńczymy ocenę bo poczytałem opinie o tym handlarzu w DE:) Podobno kanciarz że grubo:) Facet wstawił mu swoje auto w rozliczeniu a po miesiacu w ogłoszeniu auto miało 20 tys km mniej:) Czyli Pan DICK (własciciel) pewnie był na stypendium w Polsce z zakresu kominatoryki stosowanej:) Auto wyrzucam z kręgu poszukiwań