Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serii widzę nie masz no chyba że tyle tobie seria wypluła ... ja mam tak jak w linku podałeś

co do zasadności czy efektywności ic o tych wymiarach bez chipa to nie wiem czy warto, do seri zawsze możesz ten 550x150 bo i po co większy

a jak chcesz więcej koni potem programem wykrzesać to polecam ten 550x180

gdyby coś to foty w temacie viewtopic.php?f=69&t=186692

Opublikowano
Seria 136km ma teraz 161km z tego co( po )modyfikacji zalozylem nowa pompe wtryskowa i 2 nowe wtryski....chip byl robiony w ---Kreator mocy----wawa (wiem ze najpierw sie robi mechaniczny tuning a pozniej elektroniczny)tylko dowiedzialem sie po fakcie... :mad2:
Opublikowano

nie wiem jak jest z tym silnikiem który masz, ja do siebie założyłem 550x180, sugerowano też większy ale zdecydowałem się na taki, wyszło dobrze - jest ok

pewnie jasnej odpowiedzi nie uzyskasz, koniec końców to i tak twoje decyzja, chyba że tuner tobie coś doradzi albo wskaże, chyba że nazywanie go tunerem jest na wyrost to wtedy wiadomo ..., można wywnioskować że albo silnik był w kiepskim stanie skoro padło tobie to co padło już Po chipie, wtedy dziwne że się podjęto w ogóle chipowania, chyba że wykres był rewelacyjny i nic nie wskazywało albo tak źle zrobiony program że się po chipowaniu wysr....o

bo żeby aż taki zbieg okoliczności