Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam serdecznie...mam pytanie panowie co do mojej buni i jeżeli ktoś jest w stanie mi odpowiedzieć będę bardzo wdzięczny...a wiec mam 320d 136ps,,,poprzednio pisałem o kłopotach z silnikiem ale to mam już za sobą,,,temat niebieski dym z silnika,,,zakończyło się regeneracja pompy,wtrysków,turba a następnie wymiana silnika bo pękł wał miedzy 3 a4 korbem ale do rzeczy.Teraz walczę z zawieszeniem...wymieniłem amory tył bliste..wahacze przód,,tuleje przednie,,,amory.łączniki i tu jest pytanie,,,DLACZEGO Z PRZODU JEST STABILIZATOR TAK JAK TO JEST ZAWSZE A Z TYŁU NIE MA GO WCALE :?: :shock: >>>widać ze jest możliwość jego montażu ale w ogóle nie ma tam śladu ze kiedykolwiek tam był...auto mam 4lata i dopiero teraz zwróciłem na to uwagę,,,lecz nie odczułem żeby jakoś było mało stabilne na zakrętach,,,jedyne co mnie wkurza a nie potrafię wyeliminować to głuchy stuk przy ruszaniu a;le to inny problem,,,9jest ok.podpory wału nowe,zawieszenie tez,a podłoga pospawana już dawno temu i nie pękła jeszcze wiec to nie to, ale nie odbiegając od tematu czy ktoś ma tak podobnie jak w tym przypadku...dzięki za szybkie info,,pozdrawiam
Opublikowano

Nie było opcji bez stabilizatora,musiał byc dawno zdemontowany i ślady jego bytności sie zatarły..

Ale to żaden problem uzupełnic ten brak: stabilizator,dwie obejmy,dwa łączniki i gotowe.

Jakbys szukał stabilizatora to były dwie średnice: 15mm dla zawiasu standard i 19mm dla sport.

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg